Du opgiver en gammel adresse
En postkasse, du ikke længere bruger, er ved at blive lukket, men noget af indholdet er stadig vigtigt. På trinnet, hvor du vælger, hvad du vil gemme, kommer "All Mail" og flere systemelementer uden et flueben. Markér, hvad du har brug for, eller "All Mail" selv, og download derefter, før du lukker postkassen.